Trainingen

Training voor jongeren

Jongeren Company heeft diverse opgeleide trainers, die zowel individuele als groepstrainingen kunnen verzorgen. In een training leert de jongere of (jong)volwassene in een relatief korte tijd een aantal gerichte nieuwe vaardigheden.

Rots & Water

is onze fysieke weerbaarheidstraining. Een training waarbij doen eerst komt en daarna pas praten. Door aan de slag te gaan, leer je grenzen voelen, aangeven en herkennen. Zowel bij jezelf als bij de ander. Je leert op een goede manier opkomen voor jezelf.

Geen angst om te falen training

is bedoeld om jezelf sterk te leren denken, zodat je angst niet langer je gedrag kan beïnvloeden. In de training wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, positief denken en uitkomen voor je eigen mening.

Ik ben Speciaal

is een programma voor jongeren en (jong)volwassenen met een Autistisch Spectrum Stoornis (ASS). Deze training is gericht op het verkrijgen van inzicht; wat is ASS en wat betekent dat voor mij? Je leert waar je goed in bent, wat soms lastiger gaat en wat je talenten zijn.

jezelf-onder-controle training

leert je controle te krijgen over je emoties. Iedereen is wel eens heel boos, heel blij of heel somber, maar als jij of je omgeving daar teveel last van hebben is dat niet meer fijn. Door de Zelfcontrole keten en het aanleren van nieuwe sociale vaardigheden, kunnen lastige sociale situaties op een prettige manier worden opgelost.

Training voor professionals o.a. SKJ geaccrediteerd

Op een heldere manier wordt aan verschillende beroepsgroepen en vrijwilligers uitleg gegeven over trauma. Ook wordt bekeken hoe trauma-sensitieve ondersteuning er in ieders werkveld uit kan zien. Hoe meer (praktische) kennis er is op het gebied van trauma, des te beter kan op getraumatiseerde doelgroepen afgestemd worden.

Jongeren Company is als instelling opgenomen in het Register Kort Beroepsonderwijs en verzorgt landelijk speciale beroepstrainingen (SKJ) gericht op trauma-sensitief werken voor hulpverleners in samenwerking met Trauma Company.

" maakt gebruik van jouw kracht "

ContactJongeren Company

Dwarsgraafweg 3, Kootwijkerbroek
06 - 14 720 410
info@jongeren-company.nl

Website by Marcel van Ginkel | Sitemap | Copyright ©2020 - Jongeren-company.nl